THE DEFINITIVE GUIDE TO عسل روی پوست

The Definitive Guide to عسل روی پوست

The Definitive Guide to عسل روی پوست

Blog Article

وبگاه= وجود دارد (کمک)

اگر چه عسل و البته هیچ ماده‌ دیگری نمی‌تواند درمان سرماخوردگی و آنفولانزا باشد، اما می‌تواند به بهبود سرفه‌ها و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند.

عسل طبیعی با گذر زمان ممکن است کریستالیزه شود و دانه های کوچک یا بزرگی در آن شکل بگیرند.

عسل گلزار: این نوع عسل از گلها و گلبرگ های مختلف جمع آوری می شود؛ عسل گلزاری ممکن است رنگ، طعم و عطر متنوعی داشته باشد و از آن به عنوان یک عسل چندگیاهی یاد می شود.

اگر قصد خرید عسل طبیعی و حرارت ندیده برای مصارف دارویی را دارید می‌توانید از طریق لینک زیر محصولات روستایی را مشاهده کنید

همچنین، می تواند در درمان عفونت های پوستی مانند زخم ها و برخی از عفونت های قارچی مؤثر باشد.

عسل حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی، بیوفلاونوئید‌ها و اسیدهای آلی و اسیدآمینه‌هایی مانند پرولین است که در مقایسه با قند‌های تصفیه شده (قند و شکر) به روش دیگری متابولیزه می‌شود (مورد استفاده بدن قرار می‌گیرد) ۷۰ تا ۸۰ درصد از قند‌های عسل را قند‌های ساده مانند گلوکز و فرکتوز تشکیل می‌دهند که به راحتی جذب کبد read more می‌شوند و به صورت گلیکوژن ذخیره می‌شوند.

افراد دیابتی و خانواده‌هایشان همیشه یک سوال مهم در مورد عسل دارند و آن هم این است که آیا افراد دیابتی می‌توانند عسل مصرف کنند؟

(گلیکوژن نوعی قند ذخیره شده در ماهیچه‌هاست که به عنوان سوخت آماده مصرف برای ماهیچه‌ها عمل می‌کند.)

عسل کاج: عسل کاج از شهد گلهای درخت کاج به دست می آید. این نوع عسل به طور معمول دارای طعم ملایم و رنگ طلایی تا طلایی تیره است.

عسل از دوران‌های قدیم مورد توجه و استفاده‌ی انسان‌ها بوده است و از آن به عنوان یک ماده‌ی غذایی مهم و تنها منبع قند (کربوهیدرات‌شان)، استفاده‌ می‌کرده‌اند.

عسل به دلیل محتوای قندهای مخلوط و مواد آنتی باکتریال خود می تواند به تقویت سیستم گوارشی و درمان برخی مشکلات معده و روده کمک کند.

عسل، یکی از قوی‌ترین مهارکننده‌ها بر ضد التهابات گوارشی و زخم‌های معده‌ای است که توسط باکتری به وجود آمده اند.

آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه می‌کند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد می‌کند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بی‌خطرتر است. این آژانس همچنین هشدار می‌دهد که به‌دلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.

Report this page